En sikker og enhetlig medarbeideropplevelse med Sitevision

Hvordan jobber du med den digitale medarbeideropplevelsen? Med Sitevision får du et knutepunkt for all kommunikasjon. Du får en sikker plattform med fokus på å forbedre rutiner og prosesser - og øke medarbeidernes engasjement.

Slik hjelper Sitevision deg i hvert eneste steg

Sikkerhetsløsninger

Sikkerhet for alt og alle

Med Sitevision kan du raskt få ut viktig informasjon til medarbeiderne dine, uansett hvor de befinner seg. Håndbøker, prosedyrer og manualer har sin naturlige plass og er alltid like ved hånden. Store mengder (noen ganger sensitive) data må håndteres med høyeste sikkerhetsnivå. Da er det godt å vite at alle data lagres trygt i vår sikre skytjeneste Sitevision Cloud.

Prosedyrer og prosesser

Jobb smartere og raskere

Tilgang til ulike systemer, håndtering av dokumenter og prosjekter, publisering av innhold og chatting med kolleger - hadde det ikke vært flott å ha alt på ett sted? Med Sitevision som plattform kan du det. Moderniser bedriftens arbeidsprosesser med verktøy for dokumenthåndtering, prosjektkoordinering og systemintegrasjon. Ved å bruke den digitale arbeidsplassen med intranettet som knutepunkt frigjør du tid til at medarbeiderne dine kan gjøre mer enn å finne frem i ulike systemer - og øker produktiviteten.

Medarbeidernes engasjement

Engasjerte medarbeidere

Bygg bedriftskulturen ved å alltid være nær medarbeiderne dine - på PC eller mobil. Med en digital arbeidsplass som er tilgjengelig selv når du er på farten, føler alle seg sett og hørt. Du når ut med internkommunikasjon, alle kan enkelt komme i kontakt med hverandre og finne riktig informasjon raskt. I tillegg kan dere jobbe med digital opplæring og kompetanseutvikling på plattformen. Alt dette betyr at engasjementet skyter i været, og flere velger å bli lenger.

Personalisering

Gjør det riktig med personalisering

Møt medarbeiderne dine med personalisert innhold - riktig og relevant avhengig av hvor de befinner seg. Hva leste personen om sist? Trenger de mer informasjon, inspirasjon eller er det på tide å lokke dem til den nyeste opplæringen? Ved å gjøre den digitale medarbeideropplevelsen unik og personlig, sparer du kollegene dine for tid og får dem til å prestere (og føle seg) enda bedre.

Bærekraft

Mot en bærekraftig fremtid

Når du kombinerer tekniske løsninger med bærekraftsmålene dine, blir ISO-arbeidet enkelt, effektivt og morsomt. Samle store mengder dokumentasjon og informasjon på ett sted - og gjør den sporbar og tilgjengelig. Analyser bærekraftsdata og del resultatene eksternt og internt. Sørg for at bedriften når målene sine ved å vise flyt og KPI-er - det er engasjerende!

Mer for deg i industrien

Boka demo

Bestill en demo og oppdag kraften i Sitevision for industrien

Oppdag hvordan Sitevision kan revolusjonere virksomheten din med skreddersydde digitale løsninger. Bestill en personlig demo for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å øke produktiviteten, engasjementet og trivselen i organisasjonen din. Ta det første skrittet mot en mer effektiv og bærekraftig fremtid i dag.

Bestill time for en demo


Dette er hva du får ut av demoen din:

Se hvordan Sitevision kan forenkle og effektivisere prosessene dine ved å skape enhetlige arbeidsflyter som sparer tid og reduserer kostnadene.

Oppdag verktøyene som kan hjelpe deg med å bygge en sterk bedriftskultur, øke medarbeiderengasjementet og redusere turnover.

Finn ut hvordan Sitevisions plattform kan gjøre det enklere å rapportere og overvåke bærekraftsmålene dine, noe som ikke bare er bra for miljøet, men som også styrker merkevaren din.

Forstå de robuste sikkerhetstiltakene Sitevision tilbyr for å beskytte virksomheten din mot cybertrusler og sikre personvernet.

Lær om de nyeste innovasjonene innen utvikling av digitale arbeidsplasser, og se hvordan Sitevision er i stadig utvikling for å møte fremtidens utfordringer.

Se fleksibiliteten til Sitevision-plattformen, som kan skreddersys for å dekke dine unike behov og integreres sømløst med eksisterende systemer.