Digitale løsninger med sikkerhet, tilgjengelighet og personalisering i fokus

Sikre digitale tjenester som alltid er tilgjengelige og som alltid møter dine besøkende med rett budskap til rett tid. Velkommen til å oppdage Sitevision.

Den digitale kundeopplevelsen

Møt kundenes behov - eller overgå dem. Du vil bygge en sterk og selvsikker digital tilstedeværelse som gjør at du blir lagt merke til og konverterer.

Attrahera

Alltid online - alltid tilgjengelig

Med Sitevision som plattform kan du tilby brukervennlige tjenester på nett. Ting som kundene tar for gitt i dag - samtidig som kravene til sikkerhet er skyhøye. Du kan være sikker på å få et nettsted som innfrir kundenes forventninger, uten problemer.

Det er en selvfølge at alle kunder, uansett forutsetninger, skal kunne få tilgang til bedriftens digitale tjenester og løsninger. Sitevision har tilgjengelighet innebygd fra starten av, partnerne våre har omfattende kunnskap om lover og krav, og i tillegg støttes redaktørene dine blant annet av en tilgjengelighetssjekk ved publisering av sider.

SEO og ytelse

Når nettstedet ditt er synlig og raskt, driver det trafikk. Du får flere unike besøkende, fluktfrekvensen synker og det blir lettere å konvertere. Med flere innebygde funksjoner kan du jobbe effektivt med søkemotoroptimalisering, klatre i søkerangeringene og tiltrekke deg flere kunder.

En personlig tilpasset kundeopplevelse

Møt de besøkende med personlig tilpasset innhold. Hva leste den besøkende sist? Hva har skjedd med renten siden sist? Trenger de mer informasjon, tips og råd, eller er det på tide med et tilbud? Bygg sterke relasjoner og øk sjansene for konvertering.

Sitevision gjør det enkelt for de besøkende å finne det de leter etter ved hjelp av kunstig intelligens, en kraftig søkemotor og avansert personalisering. Det reduserer digital frustrasjon, sparer de besøkende for tid og gir dem en integrert opplevelse.

Konverterer

Gjør besøkende til kunder

Du gjør det enkelt å konvertere på nettstedet ditt gjennom god UX-design og tydelige skjemaer. Smarte og tilpassede funksjoner sammen med løsninger som Mine sider gjør de besøkende engasjerte og trygge.

Ett hjem for alle systemer

Ved å samle alle systemene dine på ett sted skaper du en sømløs og engasjerende opplevelse for de besøkende - og holder på oppmerksomheten deres. Det gjør det også enklere for deg å ta kontroll over alle dataene dine, analysere risikoer og holde deg oppdatert på sikkerheten.

Analyse og datadrevne beslutninger

Forbedre den digitale tilstedeværelsen din kontinuerlig med Sitevisions webanalyse, som gir deg et vell av innsikt og data. Du vil oppdage brukeratferd og utvikle nettstedet ditt for å møte de riktige behovene i alle ledd. Datadrevne beslutninger øker konverteringsraten.

Den digitale medarbeideropplevelsen

Den digitale medarbeideropplevelsen starter når den potensielle medarbeideren leser rekrutteringsannonsen og fortsetter til siste dag på jobb. Nøkkelen her er å forenkle arbeidsdagene - og skape forutsetninger for engasjement og trivsel.

Bli mer produktive

Bruker dere tid på å prøve å finne frem - og hverandre? Samle alle digitale verktøy på ett sted, og gjør det enkelt å kommunisere (uansett hvor de ansatte befinner seg). Jobb med personalisering for å få riktig budskap til de rette personene. Kanskje du trenger å understreke det nyeste lovkravet? Da bør du prioritere det på den digitale arbeidsplassen. Det handler om å jobbe smartere, ikke hardere.

Engasjer mer

En virkelig god digital arbeidsplass øker engasjementet. Når det er enkelt å nå hverandre, er det også enkelt å sende en oppmuntring eller gi støtte til en vanskelig oppgave. Hvorfor ikke integrere digital læring og oppmuntre til kompetanseutvikling? Eller introdusere rutiner og andre viktige ting som en del av bedriftens onboarding?

Trygg på sikkerheten

Bare den høyeste sikkerheten er god nok. Derfor er nettstedet ditt lagret i en sikker svensk skytjeneste og oppdateres automatisk til den nyeste versjonen.

Sitevision tar datasikkerhet svært alvorlig. Vi tilbyr robuste løsninger for å beskytte informasjon samtidig som den er tilgjengelig for dem som trenger den. Med Sitevision balanserer du sikkerhet og tilgjengelighet uten kompromisser. I tillegg forstår vi hvor viktig det er å overholde lover og regler - med en plattform som alltid er oppdatert, skaper vi de rette forutsetningene for etterlevelse.

Mer om bank- og forsikringsselskaper

Boka demo

Bestill en demo og oppdag kraften i Sitevision for banker og forsikringsselskaper

Er du klar til å utforske hvordan Sitevision kan forandre din bank- eller forsikringsvirksomhet? Bestill en personlig demo i dag, og opplev hvordan løsningene våre kan skreddersys for å møte dine spesifikke behov. Ta det første skrittet mot en mer innovativ og sikker digital fremtid.

Bestill time for en demo


Dette er hva du får ut av demoen din:

Oppdag hvordan Sitevisions løsninger kan skreddersys spesielt for dine unike bank- og forsikringsbehov.

Få en grundig forståelse av våre mest innovative funksjoner og hvordan de kan hjelpe deg med å løse bransjespesifikke utfordringer.

Se eksempler på hvordan verktøyene våre kan forenkle komplekse prosesser, forbedre effektiviteten og redusere tiden det tar å få nye tjenester på markedet.

Lær hvordan du kan bruke Sitevision til å skape en mer engasjerende og personlig tilpasset kundeopplevelse, noe som er avgjørende for å styrke

Forstå hvordan vi prioriterer sikkerhet i alt vi gjør, fra databeskyttelse til overholdelse av regelverk, og hvordan dette kan bygge tillit hos kundene dine.

Få en forsmak på hvordan Sitevision holder virksomheten din i forkant ved å kontinuerlig oppdatere og fornye tilbudet vårt i tråd med den teknologiske utviklingen og endringer i bransjen.