Bli partner med Sitevision

Vil du ha flere forretninger? Levere ordentlig gode løsninger? Og få ekstremt fornøyde kunder? Bli samarbeidspartner med Sitevision.

Check ikon

Du får flere forretninger og øker inntektene

Sitevision vokser både i privat og offentlig sektor. Og i takt med at Sitevision vokser, vokser også etterspørselen etter sertifiserte partnere. Hvis du er en implementeringspartner, kan du dessuten nå alle våre kunder med dine moduler og funksjoner via markedsplassen Sitevision Marketplace.

Check ikon

Du er eksperten – sammen med oss

Som partner skal du være ekspert på produktet og i prosjektene. Derfor får du tilgang til et bredt utvalg av kurs, gratis salgsopplæring ved oppstart, lisenser for utviklere og støtte i prosjekter av en Customer Success Specialist og en Product Support Specialist fra Sitevision. I tillegg får du tilgang til den innloggede delen av sitevision.se – Mine sider.

Check ikon

Du skal være fornøyd – helst mer enn fornøyd

Sitevision streber etter svært høy kundetilfredshet i alt vi gjør, og våre partnersamarbeid er intet unntak. Som partner skal du være minst like fornøyd med samarbeidet som med produktet. Vi tror på langsiktige og nære relasjoner og at det fører til leveranser av høy kvalitet til kundene.

Check ikon

Du sitter på ettertraktet kunnskap

Uansett om du vil jobbe med å implementere Sitevision eller drive prosjekter som forstudier, strategi, design, innhold eller ux (listen kan gjøres lang), så er kunnskapen din ettertraktet. Som partner kan du konsentrere deg om det du gjør best – produktet vil kunden være fornøyd med. Gang på gang får Sitevision svimlende tall i kundetilfredshet.

Check ikon

Du blir en del av noe større

Sitevision har tusenvis av brukere, og vi vil selvfølgelig at de skal finne den beste partneren. Som partner er du synlig på nettstedet vårt, og du kan delta på vårt årlige (verdsatte og godt besøkte) arrangement Sitevision Days, og du har muligheten til å vinne prisen Sitevision Most Valuable Professional.

Check ikon

Du tester først

Når vi oppdaterer til en ny versjon av Sitevision, får du alltid vite det først. Du får tilgang til versjonsnotater og et testmiljø, slik at du er forberedt på hva oppdateringen innebærer for kundene.

Jeg vil gjerne snakke videre om et samarbeid

Gøy! Vi er alltid åpne for nye samarbeid og muligheter. Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.